Télen ablakcsere?! Naná!

Pár perce olvastam egy érdekes dolgot az ablakcsere kapcsán. Ilyen szemszögből még nem néztem a dolgot, de abszolút aktuális most nekem. Megosztom a nyílászáró cikkből az érdekes részt:

 

"Általában a kivitelező cégek az őszi/ téli, nem szezonális időszakban szerzik be az alapanyagokat, mert ilyenkor ők is nagyobb kedvezményt kaphatnak a nyílászáró kereskedésben. Lakossági vásárlóként mi is kiaknázhatjuk ezt az eshetőségeket.

A téli időszakban sokszor még extra ajándékhoz is juthatunk. Legyen ez egy meleg peremes távtartó vagy egy biztonsági kilincs. Ezek ráadásul olyan kedvezmények, melyek jelentős megtakarítást eredményezhetnek."

 

Forrás: http://www.bb-ablak.hu/ablakcsere-26.html

 

Egy teával a kezemben a minap álltam az ablakom előtt, merengtem és figyeltem a gyönyörű hóesést, amiben mostanság igen keveset tudunk gyönyörködni. Hiába melegítette a kezemet a forró ital, hideg szél süvített be a zárt ablakon keresztül. És pont arra gondoltam, hogy ezt a telet még ki kell húzni, tavasszal viszont jöhetnek az új nyílászárók, hogy a következő télen már ne az utcát fűtsem. Na, és ez után olvastam a fent említett, idézett cikket a bb-ablak.hu oldalon. Szóval nem várok tovább, sőt remélem még jó kis kedvezményt is kifogok.